SkinnyLove Story 2017-06-13T10:41:33+00:00

#SkinnyLoveMyStory

Alain Indria, de man achter SkinnyLove, geboren in de eerste dieetwinkel van Europa, Lombardia in Antwerpen

“De Bio-boy van ‘t Stad die bijna 100 kg woog! 🙂 Ongelofelijk en ik had nog steeds HONGER! En er is niemand die meer BIO eet en drinkt als ik en ik ken toch heeeeeel veel over food!”

Lees of bekijk hier het ongefilterde verhaal rond het ontstaan van SkinnyLove.

SkinnyLove is een afslankproduct dat ik voor mezelf 1 jaar geleden heb gemaakt. Ik woog toen 99kg voor 1m75… De BIO-boy van’t Stad die bijna 100kg woog! 🙂

Ongelooflijk en ik had nog steeds HONGER! En er is niemand die meer BIO eet en drinkt als ik en ik weet toch heeeeeel veel over food!

Ik ben met SkinnyLove 14.5kg vermagerd in een gezonde en logische way. Veel vaste Lombardia-klanten wilden het ook al hebben en hebben SkinnyLove gekocht. En laat ons zeggen dat 80% heel tevreden was. Daarom hebben we het nu uitgebracht.

Geen maaltijdvervanger

SkinnyLove is op basis van fruitvezels en kruiden in poedervorm dat je oplost in water. Geen proteïne gedoe – gewoon gezond. Geen maaltijdvervanger – ook niet laxerend. SkinnyLove is een kuur van 3 weken voor 89€.

De kuur bestaat uit 2 potten – voormiddag & namiddag. Je lost 3 grote theelepels op in 750ml water en je drinkt dit verspreid op in de voormiddag en dan hetzelfde principe in de namiddag. Skinnylovers voelen zich fitter, gezonder, hebben een mooiere huid en verliezen gewicht! SkinnyLove is online te koop. We sturen SkinnyLove gratis op in gans de Benelux! Klik hier om SkinnyLove online te kopen. SkinnyLove is ook te koop in www.lombardia.be

Dieetwinkel sinds 1972

Lombardia was de eerste dieetwinkel van de Benelux – deze is opgestart door mijn moeder in 1972. Daardoor heb ik enorm veel know-how over wat-kan en niet-kan en over zin-en-onzin over de meeste diëten. Ik ben opgegroeid tss Dokter Atkins-dieet – daarna combinatie-diëten – dan Montignac – dan gluten – dan proteïne… Ik wou gewoon voort bio eten en leven, maar met een verantwoord gezond gewicht. Daarom heb ik voor mezelf SkinnyLove gecreëerd, ik heb nooit gedacht om er een commercieel product van te maken. Maar nu de vraag zo groot was, … Ondertussen zijn er veel SkinnyLove fans en 1 van de vele reacties zijn: “ik voel me zo goed met SkinnyLove, gewicht verloren, minder opgeblazen gevoel, een mooiere huid… Kan ik dat niet langer nemen?”

Dat was een goede vraag! Ik had daar geen antwoord op. Daarom ben ik nu aan mijn 1jaar SkinnyLove begonnen. Om te bewijzen dat het een echt gezond product is.

Voila dit is de real RAW-story van SkinnyLove.

UPDATE: ondertussen ben ik sinds de allereerste dag dat ik SkinnyLove drink al 20 kilo vermagerd!