Voor 22u besteld, morgen in huis    Gratis verzending    2 fysieke winkels
Close
België, 2640 Mortsel Sint-Benedictusstraat 105/A
+32 3 289 52 38 [email protected]Op zoek naar SkinnyLove ervaringen?

Lees hier over meer over Alain Indria, de man achter SkinnyLove, en zijn ervaring. Alain is geboren in één van de eerste dieetwinkels in Europa, Lombardia in Antwerpen.

Bekijk hier het ongefilterde verhaal rond het ontstaan van SkinnyLove.

Dieetwinkel sinds 1972

“Lombardia was de eerste dieetwinkel in Benelux en werd opgestart door mijn moeder in 1972. Ik ben letterlijk opgegroeid in Lombardia tussen de biologische voeding en voedingssupplementen.

Door de jaren heen is Lombardia gegroeid van dieetwinkel naar biowinkel en -restaurant. Als gevolg heb ik veel know-how over ‘wat kan’ en ‘niet kan’ om een gezonde levensstijl te behouden en over de zin-en-onzin van de meeste diëten.

Doorheen mijn leven heb ik ook vele diëten voorbij zien komen zoals Dokter Atkins, combinatie diëten, Montignac, sap diëten, glutenvrije diëten, proteïnediëten,… 

Op 29 augustus 2015 ging ik na mijn vakantie op de weegschaal staan en stond er 99,5kg op het digitale scherm. Op dat moment kwam er een flits voorbij dat ik onder geen beding 100kg wilde wegen en ik moest dus iets ondernemen. Mijn droom was gewoon verder gezond te eten en te leven maar dan wel met een verantwoord gewicht. Die avond ben ik aan de slag gegaan in mijn labokeuken en heb voor mezelf een kruiden- en fruitmengsel gecreëerd. Na 1 maand tijd was ik 9,5kg afgevallen met dit mengsel.”

En zo begint het allereerste van de SkinnyLove ervaringen

“Mijn vaste klanten in Lombardia merkten mijn groot gewichtsverlies op en begonnen letterlijk aan mijn mouw te trekken om dit mengsel aan te kopen. Het was nooit de bedoeling geweest om de receptuur te gebruiken om een product op de markt te brengen. Maar ondertussen was de vraag zo groot geworden in onze biowinkel Lombardia dat ik toch heb besloten om dit product professioneel te produceren. 1 Jaar later woog ik 20kg minder en was SkinnyLove geboren.

Resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon; vandaar dat we geen specifieke individuele resultaten kunnen garanderen.

Ondertussen zijn er erg veel fans die dezelfde positieve SkinnyLove ervaringen hebben als ik:

  • gewichtsverlies
  • meer vitale energie
  • geen drang in zoet meer
  • een mooiere huid

Kortom ik voel me goed in mijn vel met SkinnyLove.”

Resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon; vandaar dat we geen specifieke individuele resultaten kunnen garanderen.

Geen maaltijdvervanger

SkinnyLove is een mengsel van fruitvezels, prebiotische dieetvezels en kruiden dat je oplost in water. Geen proteïne shakes, geen maaltijdvervanger, geen laxeermiddel en geen vocht afdrijvend middel. Gewoon gezond en 100% natuurlijk.

SkinnyLove bestaat uit een voormiddag en een namiddagkuur. Je lost 3 grote koffielepels op in 750ml water van zowel de voormiddag- als de namiddagkuur. Zoals de naam al doet vermoeden drink je de voormiddagkuur van je ontbijt tot je middagmaal en de namiddagkuur van je lunch tot voor het slapengaan. Je behoudt je maaltijden en je drinkt de hele dag door je water vermengd met SkinnyLove.

Je gaat dus op een duurzame manier je metabolisme activeren, de vetverbranding op gang brengen, je lichaam zuiveren en zo gewichtsverlies teweegbrengen.

De SkinnyLove ervaringen zijn dat gebruikers zich typisch vitaler en gezonder voelen, een mooiere huid hebben en gewicht verliezen!

SkinnyLove is online te koop. We sturen SkinnyLove gratis op in gans Benelux!

Klik hier om SkinnyLove online te kopen.

SkinnyLove is ook te koop in onze 2 fysieke winkels in Antwerpen en Mortsel, bij uw betere natuurvoedingswinkel, schoonheidssalon en apotheek.