Meer dan 100.000 Vlamingen hebben SkinnyLove al ontdekt

SkinnyLove begeleidt levensgenieters naar een gezonder gewicht.

SkinnyLove beseft dat jezelf je leven lang een ijzersterke discipline opleggen (nagenoeg) onbegonnen werk is. Wie heeft er zin om dag na dag te moeten weerstaan aan zin in snoep of snacks? Juist: niemand.

Dat begrijpen we perfect. Daarom helpt SkinnyLove je op een gezonde en verantwoorde manier afvallen. Zonder dat je het gevoel hebt dat je je van alles ontzegt.

Met als bonus: extra vitaliteit, een betere slaap en een mooiere huid. Tienduizenden gebruikers ervaren dit al. Bekijk hier enkele van hun eigen succesverhalen.

GEWICHTSVERLIES IS VAAK EEN LEVENSLANG GEVECHT

gewichtsverliesTijd is schaars. Iedereen holt van hier naar daar voor zijn werk, familie en kinderen. Hierdoor vergeten we al eens naar ons lichaam te luisteren. Want een hectische levensstijl, gecombineerd met snelle en vaak ongezonde eetgewoonten, weegt op je fysieke én je mentale gezondheid. Het gevolg is dat steeds meer mensen overgewicht hebben en zich niet goed in hun vel voelen. Ontevredenheid over je lichaam is een intiem en emotioneel gegeven. We proberen te beantwoorden aan de schoonheidsidealen die de maatschappij ons oplegt en steken veel geld, tijd en energie in pogingen om te vermageren. Vaak zonder succes. Met onpersoonlijke, onbetrouwbare en ongezonde vermageringsmiddelen speelt de dieetindustrie in op onze onzekerheden. Overbodige kilo’s verliezen wordt zo een levenslang gevecht. Mensen willen immers vermageren zonder compromissen. Daarom creëerde Alain Indria SkinnyLove: jouw betrouwbare partner in het verliezen van kilo’s met gezonde en effectieve producten recht uit de natuur.

Ons verhaal

Expertise zit in ons DNA gebeiteld. Dat bewijst ook het verhaal van Alain. Hij groeide op in de Lombardia dieetwinkel van zijn moeder, waar hij al van kleins af een liefde voor biologische voeding ontwikkelde. Toch kampte hij na zijn carrière als professioneel windsurfer met overgewicht. Alain bleef niet bij de pakken zitten en bundelde zijn kennis van de afgelopen jaren in een eerlijk, natuurlijk en gezond vermageringsmiddel dat hem toeliet te blijven genieten van de lekkere dingen in het leven. Het verrassend recept bleek een schot in de roos en de kilo’s vlogen eraf. Dit kon hij niet langer voor zichzelf houden. SkinnyLove werd geboren. Vandaag de dag kan iedereen terecht in de SkinnyLove Xperience Centers, waar Alain en zijn team mensen ondersteunen in hun strijd tegen overgewicht.

Alain is nog steeds dé kruidenspecialist van Skinnylove. Alida versterkt het team met haar wetenschappelijke kennis in de biomedische wetenschappen en biotechnologie. Met Odette en Dietlinde kan de SkinnyLove community rekenen op twee gediplomeerde diëtisten. Kortom, SkinnyLove beschikt over de nodige expertise om de kracht van de natuur op wetenschappelijke wijze te benutten.

Makkelijk mager

gemakkelijk vermagerenSkinnyLove wil mensen op een makkelijke, gezonde en effectieve manier laten vermageren. Ons vermageringsmiddel is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten en helpt mensen met overgewicht om hun droomgewicht te bereiken én te behouden. Het is door de kracht van de natuur te gebruiken, en te werken met pure, eerlijke ingrediënten van de beste kwaliteit, dat SkinnyLove het eerste en enige “niet-jojo-effect”-middel is ter wereld. Door de unieke samenstelling van fruitvezels, prebiotische dieetvezels en kruiden wijzigt SkinnyLove je smaakprofiel, wat de drang naar zoet vermindert. Je krijgt sneller een voldaan gevoel, waardoor je je porties verkleint. En jawel, ook buikkrampen en andere kwaaltjes door ongezonde middelen behoren voorgoed tot het verleden. Vermageren was nooit makkelijker!

Beter dan een dieet

SkinnyLove doet wat het zegt en zegt wat het doet. Het is eerlijk tegenover jou en je SkinnyLove is beter dan een dieetlichaam. De natuurlijke bestanddelen werken als een gezonde, verantwoorde detox die je hele lichaam zuiveren. Hierdoor geniet je van een diepere slaap en krijg je soepelere gewrichten, met minder tot geen pijn tot gevolg. Bovendien activeert SkinnyLove je metabolisme, waardoor je goede stoffen sneller opneemt, afvalstoffen verwerkt en meer energie vrijmaakt. Je voelt je aantrekkelijker en goed in je vel. Je staat opnieuw positief in het leven. Want met het verliezen van gewicht, win je zo veel meer. Door te luisteren naar wat je lichaam écht nodig heeft, biedt SkinnyLove je een oneindige bron aan levensvreugde.

Samen slank

Vertrouwen is de sleutel tot succes. Bij SkinnyLove, een product dat volledig in huis wordt geproduceerd, zijn we eerlijk en oprecht over onze ingrediënten, de werking en het resultaat. Onze klanten weten dat ze gaan slagen. Dit is cruciaal om een langetermijnrelatie op te bouwen. Elke persoon is uniek. Elk lichaam reageert anders. Daarom investeert SkinnyLove enorm veel aandacht in het luisteren naar klanten en biedt hen gratis professionele en positieve coaching en opvolging aan. Zo bouwen we aan een groeiende community van SkinnyLovers die elkaar ondersteunt in de moeilijkste uitdaging; het overwinnen van overgewicht.

SkinnyLove. Voel je mooier. Voel je beter.

3 echte Xperience Stores

Onze 3 Xperience stores zijn er zodat we al onze kennis over de kracht van natuurlijke ingrediënten graag met jou delen.

In onze winkels in Kontich, Antwerpen en Hasselt vind je al onze producten, maar ook een uitgebreide selectie ander gezonds — allemaal producten die één voor één door onze professionele diëtiste werden uitgepikt.

  • Bodyscan: via een bodyscan brengen we elke millimeter van jouw lichaam in kaart. Zo berekenen we jouw metabolische leeftijd, kwestie van exact te weten wat je lichaam nodig heeft.
  • Professioneel advies: onze diëtiste neemt uitgebreid de tijd om je advies op maat te geven: hoe werkt jouw lichaam, waar sta je nu en waar wil je heen? Op al die vragen krijg je professionele antwoorden.
  • Vraag het aan Alain: Alain ademt SkinnyLove. Als oprichter weet hij er echt àlles over. Met zijn uitgebreide kennis over de heilzame kracht van planten en zijn ervaring als de allereerste SkinnyLover is hij de uitgelezen persoon om al je vragen te beantwoorden.

Ook in een apotheek bij jou in de buurt te koop

SkinnyLove is in talrijke apotheken en biowinkels te koop. Ontdek hier een adres bij jou in de omgeving.

Indien uw apotheek geen voorraad heeft, dan kan hij/zij dit dezelfde dag bestellen bij pharma-groothandel Febelco.

Hiervoor moet hij het geregistreerd pharma-nummer (CNK code) 3582-871 gebruiken.

Omdat SkinnyLove bovendien 100% plantaardig is, heb je meteen ook een lactosevrije, glutenvrije en vegan oplossing in je leven.

SkinnyLove bevat ook geen allergenen (zoals wettelijk gedefinieerd).

Wat is SkinnyLove?

ONZE EIGEN WINKELS