Hoe en waarom werkt SkinnyLove?

De wetenschap achter SkinnyLove

Volg je kuur en je hersenen worden vanzelf heropgevoed tot ze zoet, zout en vet niet meer lekker vinden. Dankzij de kracht van de planten- en kruidenextracten in SkinnyLove hoef jij niets te doen:
SkinnyLove does all the work!

• Sneller verzadigd
• Minder honger
• Vet en afvalstoffen worden afgebroken

De combinatie van fruitvezels, prebiotische dieetvezels en kruiden maakt dat je lichaam vanzelf overtollig vet en afvalstoffen afbreekt. Je kan dus eindelijk afscheid nemen van overtollige kilo’s, en genieten van meer energie en een mooiere huid.

Ingrediënten met power

SkinnyLove is puur poeder, gemaakt van het beste wat de natuur in huis heeft. Je mengt het met water en kiest zelf hoe sterk je de smaak wil. Lekker fris als home-made lemonade of geurig en warm om de kruidige ondertoon nog meer tot zijn recht te laten komen: het mooiste deel van je leven gaat beginnen!

Geoogst bij boeren met liefde voor hun product

Puur fruit, wortels en kruiden, raw processed en geteeld door boeren die leven voor hun stiel — dat is waar SkinnyLove van gemaakt is. Dankzij Rikolto, een project van Vredeseilanden, zijn onze boeren zeker van hun opbrengst. Zij worden namelijk betaald nog voor hun gewassen geoogst worden.

1

FRANKRIJK

Het gros van onze producten wordt geteeld in het departement Drôme in Frankrijk, in een hele vallei die enkel en alleen bio producten teelt. Brandnetel, pompelmoes, mandarijn, citroen — alles wordt er vers geplukt en meteen verwerkt tot puur poeder.

2

INDIA

Al wat spicy is, halen we uit een ayurvedische zone net ten zuiden van Kerala, in India, waar een collectief van 150 gecertifieerde boeren onder meer gember, kurkuma en peper voor ons grootbrengen.

3

JAPAN

Japanners zweren al eeuwen bij de weldadige eigenschappen van hun fijn vermalen groene theeblaadjes. Onze matcha komt dan ook rechtstreeks uit Kyoto, in Japan, waar de traditie van het felgroene drankje nog steeds verderleeft.

4

SICILIË

De citroenextracten in SkinnyLove zijn afkomstig van citroenen uit Sicilië.

Rise and shine!

DE OCHTENDKUUR MAAKT JE KLAAR VOOR DE DAG

Heb je al gezien hoe groen je ochtendkuur is? Dat komt door de zuiverste matcha, die we mengen met cactusvijg en pompelmoesextract. Deze mix verbrandt jonge vetten, is een zegen voor je huid en maakt dat je lichaam op kruissnelheid komt.

Keep up the good work

IN DE NAMIDDAG GEVEN WE JE ENERGIE

Nu je de dag goed begonnen bent, zetten we het werk in de namiddag verder. Kurkuma, peper, gember en mandarijn geven je drive zolang je bezig bent, en zorgen ervoor dat je ’s nachts slaapt als een roos. Daarnaast verbrandt deze cocktail ook je oude, opgestapelde vetten en werkt hij je cellulitis weg. Yin-yang én win-win, dus.

Huis van vertrouwen

Al sinds 1972 zijn we bij Lombardia pioniers op vlak van biologische natuur- en dieetvoeding. De natuurlijke producten die we zelf produceren, worden vandaag in 18 landen gedistribueerd. In de Benelux vind je ze onder meer bij Bioplanet, Aveve, Holland & Barrett en de betere bio winkel.

Al onze producten worden onder streng toezicht vervaardigd in België.

ONZE EIGEN WINKELS