vijgcactus

Dit is wat de vijgcactus in SkinnyLove doet voor jou

De cactusvijg is een vaak vergeten vrucht, maar dat is buiten Alain Indria gerekend. De cactusvijg, ofwel de opuntia ficus-indica, doet qua smaak denken aan een peer: zoet en licht zurig. In combinatie met andere natuurlijke ingrediënten zoals gember, kurkuma en pompelmoes in de juiste verhouding, biedt de vrucht enorm veel voordelen. Daarom voegde Alain de cactusvijg Dit is welke effecten de vijgcactus in SkinnyLove op jouw lichaam kan uitoefenen.

cactusvijg1. Sterkere weerstand

De vijgcactus in SkinnyLove kan in combinatie met de gember en kurkuma in SkinnyLove  die bekend staan om hun ontstekingsremmende werking de weerstand en het immuunsysteem, verbeteren. Wil je graag nog een extra boost voor je immuunsysteem? Dan kan je naast SkinnyLove ook de Immunity Booster drinken. De juiste combinatie van gember, ginseng, tijm, salie en kurkuma verwarmen je lichaam en geven je een powerboost. Eentje die je weerstand absoluut kan gebruiken.

2. Verhoogde concentratie

vijgcactus

Vijgcactus bevat een hoog magnesiumgehalte. Dat is een mineraal dat je uitsluitend uit voeding haalt, omdat je lichaam dat niet zelf aanmaakt. Magnesium is bevordelijk voor de concentratie, zorgt voor spierontspanning en verhoogt de weerstand tegen stress. Het kan dus zijn dat je dankzij de vijgcactus in combinatie met de matcha groene thee uit SkinnyLove je veel makkelijker en langer kan focussen.

3. Minder zoete cravings

voeding voor een beter humeur

Hongerstillende* SkinnyLove brownie

Wie SkinnyLove drinkt, zal na een tijdje minder snel zoete cravings ervaren. De vijgcactus, gember, matcha groene thee en kaneel in die verhoudingen stabiliseren de bloedsuikerspiegel. Daardoor ga je minder snel geneigd zijn naar té zoet en te ongezond eten te grijpen, waardoor geen grote energiepieken en -dalen ervaart. Te zoet eten, zal je plots al veel minder lekker vinden dan daarvoor. Panikeer dus zeker niet wanneer je favoriete koekjes je plots niet meer smaken. Je zal de kracht van de natuur verkiezen en dat is helemaal normaal. Op die manier helpt SkinnyLove jou dichter bij je gezondheidsdoelen. Dit kan als gevolg hebben dat heel wat symptomen van diabetes type 2 langzaam verdwijnen. Dit type diabetes in omkeerbaar en je hebt er zelf een grote invloed op, door middel van de voeding die je consumeert. Daar draagt SkinnyLove met deze ingrediënten zijn steentje aan bij. Toch nog zin in zoet? Kies dan voor een verantwoord en gezond tussendoortje zoals de SkinnyLove bars en de SkinnyLove brownie zonder toegevoegde suikers en andere verdikkingsmiddelen. Alleen maar natuurlijke ingrediënten, waar je van kan smullen zonder schuldgevoel.

*Carob werkt hongerstillend

Bron van vitaminen

Vijgcactus bevat veel vezels, antioxidanten en carotenoïden. Het is bovendien een bron van vitaminen zoals vitamine A en vitamine C. Vitamine A zorgt voor de normale groei, een gezonde huid, haar en nagels en een goede werking van de ogen en het afweersysteem. Vitamine C is een sterke antioxidant die nodig is voor de opname van ijzer. De andere ingrediënten in SkinnyLove zoals kurkuma, brandnetel, matcha groene thee en peper zorgen er allemaal samen voor dat je een fris en jeugdig uiterlijk behoudt. Een voordeel waarvoor wij maar al te graag voluit gaan!

slank zonder dieet

ONZE EIGEN WINKELS

100% TEVREDENHEID