F.A.Q. 2017-05-18T19:21:39+00:00

SkinnyLove product info

Wat is SkinnyLove?

SkinnyLove is een 100% natuurlijke mix van fruitvezels, prebiotische dieetvezels en kruiden.

SkinnyLove helpt het lichaam te zuiveren van afvalstoffen, verhoogt het verzadigingsgevoel en helpt daardoor op gewicht te blijven en het lichaam te ondersteunen bij afslanken.

Hoe werkt SkinnyLove?

De combinatie van fruitvezels, prebiotische dieetvezels en kruiden hebben als gevolg dat overtollig vet en afvalstoffen worden afgebroken en uitgescheiden. Er treedt hierdoor eveneens een verhoogd verzadigingsgevoel op dat honger stillend werkt en de drang naar zoetigheid vermindert.

Dit heeft als gevolg dat men overtollige kilo’s kan verliezen, meer lichaamsenergie kan hebben en een mooiere éclat van de huid kan waarnemen.

Wat zijn de effecten van de ingrediënten?

De natuurlijke fruitvezels in SkinnyLove van pompelmoes, citroen en mandarijn zorgen ervoor dat schadelijke afvalstoffen in je lichaam worden afgebroken en uitgescheiden. De zure fruitvezels zorgen eveneens voor een honger stillend effect. De cactusvijg zal de uitscheiding van vetten bevorderen.

De dieetvezels hebben een prebiotische werking wat wil zeggen dat zij een goede voedingsbron zijn voor de lichaamseigen bacteriën in de darmwand. Dit bevordert de darmperistaltiek en dus ook de darmwerking.

Groene koffie en groen thee zorgen voor een betere verbranding.

De verschillende kruiden en specerijen zoals onder meer gember en kurkuma hebben telkens hun eigen specifieke werking en zorgen voornamelijk voor een ondersteunende werking voor het zuiveren van het lichaam.

Hoe gebruik je SkinnyLove?

Er zijn 2 potten – 1 voor de ochtend (groen etiket) vanaf dat je wakker wordt tem je middagmaal en de andere is voor de namiddag & avond: je start hiermee na of tijdens je lunch tem je gaat slapen.
3 grote theelepels (11gr) in 750 ml verdunnen in een fles of shaker en goed schudden! Niet aan het poeder ruiken – heel sterk geconcentreerd – je gaat dan zeker niezen!:) – Onze eigen shaker is echt handig, dan hoef je niet met 2 flessen te sleuren! De onderkant van onze shaker heeft een apart compartiment om de namiddagportie in te laten.

Klik hier om hem online te bekijken.

Regelmatig vragen mensen ons hoe ze met de 2 componenten moeten omgaan wanneer ze ‘s nachts werken en overdag gaan slapen. Het is eenvoudig: beschouw het uur waarop je opstaat als het begin van jouw dag en begin dan met de MORNING versie. Ongeveer 4 à 5 uur later, stap je over op de AFTERNOON versie.

Op die manier gebruik je SkinnyLove, ook als je ‘s nachts werkt, op de meest correcte manier.

Hoeveel kilo’s ga ik verliezen?

Elk lichaam en elk metabolisme is anders dus het verlies van het aantal kilo’s is voor iedere persoon verschillend.

Het unieke en natuurlijke mengsel van SkinnyLove zorgt voor overtollige vetafbraak en afscheiding en niet voor verlies van vocht. Indien uw lichaam maar 1 of 2kg te veel vet heeft, dan kan SkinnyLove het verlies hiervan teweeg brengen. Bij mensen die een hoger vetpercentage hebben, zullen zij als gevolg van het juist nemen van SkinnyLove ook meerdere kilo’s verliezen. Na het adequaat gebruik van SkinnyLove gedurende 3 weken is er een gewichtsverlies bij

i. Vrouwen tussen de 1 à 6 kg.

ii. Mannen tussen de 1 à 9 kg.

Onze best seller

vermageren-dankzij-SkinnyLove

Uw  3  weken  starterskuur

89,-

Super Aanpak 9 weken

skinnylove-9-weken

Uw  9 weken Super Shakes

267,-

Is SkinnyLove een maaltijd vervanger?

Nee, SkinnyLove is geen maaltijdvervanger. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

U blijft dus uw maaltijden nemen en u neemt uw SkinnyLove mee in een drinkbus of een shaker om hiervan te drinken gedurende de hele dag.

Moet ik mijn levensstijl wijzigen?

Ofwel kan men hemel en aarde bewegen en draconische maatregelen nemen om te vermageren of anderzijds kan men vetrijk voedsel en zoetigheden blijven eten en hopen op een mirakel om overtollige kilo’s te verliezen.

Met SkinnyLove geloven we in geen van beide! Een gezonde en evenwichtige voeding, gecombineerd met lichamelijke oefeningen zijn en blijven de basis voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Men moet dus wel in de state of mind zijn om te vermageren om dit resultaat ook effectief te behalen.

Hoe kan ik mijn levensstijl wijzigen?

Snoepgoed, gefrituurde voeding, frisdranken, calorierijke snacks zoals chips, geraffineerde voeding zoals witte rijst en witte pasta dienen tot een absoluut minimum te worden gebracht. Alcohol gebruik dient gematigd te worden want één of twee onschuldige glaasjes wijn zijn stiekeme verdikkers.

Wij raden aan om crackers (zoals Pain des Fleurs crackers) te gebruiken ipv brood en volwaardige rijst en pasta te bereiden ipv witte rijst en pasta.

Probeer per dag iets actiever te zijn dan normaal. Stap of fiets naar je werk, probeer een wandeling te maken met of zonder je partner na je diner, al is het maar blokje om wandelen voor 10 minuten. Neem de trap in plaats van de lift, tot en met 3 verdiepen is dit zeker haalbaar. De extra beweging zorgt voor een extra verbranding, je darmen werken hierdoor beter en je kan je hoofd ook even leegmaken.

Tijdens de SkinnyLove kuur is de vochtinname verhoogd tot ongeveer 2 liter water per dag. Probeer na afloop van de kuur toch een vochtinname van 1,5 liter water per dag zeker te behouden. Dit is beter voor je lichaam en je huid.

Mag je SkinnyLove nemen bij voedsel intoleranties?

SkinnyLove is lactose- en glutenvrij.

Bij andere voedselintoleranties dient u dit met uw behandelende geneesheer of diëtist te bespreken.

Bevat SkinnyLove allergenen?

Nee, SkinnyLove bevat geen allergenen die door de Europese regelgeving zijn vastgelegd.

Mag je SkinnyLove nemen bij darmproblemen?

SkinnyLove is een natuurlijke mix van fruitvezels, prebiotische voedingsvezels en kruiden. SkinnyLove heeft geen laxatieve werking en is ook geen vocht afdrijvend middel.

Bij darmproblemen dient u dit met uw behandelende geneesheer of diëtist te bespreken.