Voor 22u besteld, morgen in huis    Gratis verzending    2 fysieke winkels
Close
België, 2640 Mortsel Sint-Benedictusstraat 105/A
+32 3 289 52 38 [email protected]Algemeen

Wat is SkinnyLove?

SkinnyLove is een 100% natuurlijke mix van fruitvezels, prebiotische dieetvezels en kruiden.

SkinnyLove helpt het lichaam te zuiveren van afvalstoffen, verhoogt het verzadigingsgevoel en helpt daardoor op gewicht te blijven en het lichaam te ondersteunen bij afslanken.

Bekijk al onze producten
Hoe werkt SkinnyLove?

De combinatie van fruitvezels, prebiotische dieetvezels en kruiden hebben als gevolg dat overtollig vet en afvalstoffen worden afgebroken en uitgescheiden. Er treedt hierdoor eveneens een verhoogd verzadigingsgevoel op dat honger stillend werkt en de drang naar zoetigheid vermindert.

Dit heeft als gevolg dat men overtollige kilo’s kan verliezen, meer lichaamsenergie kan hebben en een mooiere éclat van de huid kan waarnemen.

Ga naar onze winkel
Wat zijn de effecten van de ingrediënten?

De natuurlijke fruitvezels in SkinnyLove van pompelmoes, citroen en mandarijn zorgen ervoor dat schadelijke afvalstoffen in je lichaam worden afgebroken en uitgescheiden. De zure fruitvezels zorgen eveneens voor een honger stillend effect. De cactusvijg zal de uitscheiding van vetten bevorderen.

De dieetvezels hebben een prebiotische werking wat wil zeggen dat zij een goede voedingsbron zijn voor de lichaamseigen bacteriën in de darmwand. Dit bevordert de darmperistaltiek en dus ook de darmwerking.

Groene koffie en groen thee zorgen voor een betere vetverbranding.

De verschillende kruiden en specerijen zoals onder meer gember en kurkuma hebben telkens hun eigen specifieke werking en zorgen voornamelijk voor een ondersteunende werking voor het zuiveren van het lichaam.

Ga naar onze winkel
Hoeveel kilo’s ga ik verliezen? *

Elk lichaam en elk metabolisme is anders dus het verlies van het aantal kilo’s is voor iedere persoon verschillend.

Het unieke en natuurlijke mengsel van SkinnyLove zorgt voor overtollige vetafbraak en afscheiding en niet voor verlies van vocht. Indien uw lichaam maar 1 of 2kg te veel vet heeft, dan kan SkinnyLove het verlies hiervan teweeg brengen. Bij mensen die een hoger vetpercentage hebben, zullen zij als gevolg van het juist nemen van SkinnyLove ook meerdere kilo’s verliezen. Na het adequaat gebruik van SkinnyLove gedurende 3 weken is er een gewichtsverlies bij

  • Vrouwen tussen de 1 à 6 kg.
  • Mannen tussen de 1 à 9 kg.
Ga naar onze winkel
SKINNYLOVE GEEFT JE EEN STRALENDE HUID

SkinnyLove bevat verschillende ingrediënten die een bron aan vitamine C zijn.

De grootste bron aan vitamine C is de citroen die net als de mandarijn, sinaasappel, en pompelmoes tot de wijnruitfamilie (Rutacaea) behoort. Mandarijn bevat een bron van vitamine A, C en E.

Natuurlijk aanwezige Vitamine C is een molecule dat verschillende functies heeft in onze stofwisseling en zodoende ons immuunsysteem versterkt maar ook de grootste vijand is van microben, parasieten en virussen.

Vitamine C is onder andere ook een bouwsteen voor ons bindweefsel, collageen. Collageen is als het ware de lijm tussen onze cellen en weefsels en speelt een belangrijke rol in de stevigheid van de bloedvatwanden. Een tekort aan collageen is de oorzaak van onze rimpels.

Dermatologe Dr. Rachel Nazarian ziet voordelen voor je huid wanneer men voldoende water per dag drinkt. “Zonder voldoende water ziet je huid er do er uit en zijn je rimpels en poriën veel prominenter. En omdat je huid gehydrateerd en elastisch is, heb je veel minder kans op irritatie. Je littekens worden ook minder zichtbaar, en omdat de olieconcentratie daalt, heb je ook minder kans op puistjes.

 

Ga naar onze winkel
SkinnyLove STILT JE ZIN IN ZOET
SkinnyLove reset je smaakpapillen
De kruidige en licht zure smaak is afkomstig van de 100% natuurlijke ingrediënten, zijnde citrusvruchten en de kruidenmengeling. SkinnyLove bevat geen toegevoegde suiker, aroma’s of zoetstoffen.
Het resetten van smaakpapillen kan zowel geïnduceerd  worden door de typische kruidensmaak alsook door het daadwerkelijk drinken van 1,5 liter water per dag. Het verbruiken van gezoete dranken kan hierdoor ook verminderen.
Kan een gedragsverandering op 21 dagen plaatsvinden? In de jaren ’50 publiceerde een plastisch chirurg, Dr Maxwell Maltz, een theorie dat het minstens 21 dagen duurt vooraleer iemand zijn oude ideeën of  gewoontes kan veranderen en er nieuwe kan accepteren.
Koop nu!
Hoeveel kilo’s ga ik verliezen? *

Elk lichaam en elk metabolisme is anders dus het verlies van het aantal kilo’s is voor iedere persoon verschillend.

Het unieke en natuurlijke mengsel van SkinnyLove zorgt voor overtollige vetafbraak en afscheiding en niet voor verlies van vocht. Indien uw lichaam maar 1 of 2kg te veel vet heeft, dan kan SkinnyLove het verlies hiervan teweeg brengen. Bij mensen die een hoger vetpercentage hebben, zullen zij als gevolg van het juist nemen van SkinnyLove ook meerdere kilo’s verliezen. Na het adequaat gebruik van SkinnyLove gedurende 3 weken is er een gewichtsverlies bij

  • Vrouwen tussen de 2 à 6 kg.
  • Mannen tussen de 3 à 9 kg.
Koop nu!
SKINNYLOVE GEEFT JE VITALE ENERGIE

SkinnyLove bevat groene koffie extract. Een algemeen gekend actief onderdeel van de koffieboon is cafeïne. Een molecule die verantwoordelijk is voor de bittere smaak van koffie maar ook inwerkt op ons zenuwstelsel. Cafeïne verhoogt de alertheid en is prestatiebevorderend (ergogeen effect).

SkinnyLove bevat ook matcha groene thee. Deze bijzondere thee bevat polyfenolen, proteïnen, aminozuren, vitaminen en mineralen. Van die aminozuren is 50% L-theanine. Het aminozuur biedt de consument van Matcha poeder ook een direct ‘feel good’-effect. Het poeder heeft een positief effect op je denk- proces, gemoed, slaap- en relaxatie vermogen.

 

Koop nu!

Gebruik

Hoe gebruik je SkinnyLove?

Er zijn 2 componenten, elk in een afzonderlijke pot.

De component voor de ochtend (groen etiket). Deze draagt de aanduiding MORNING. Je gebruikt de MORNING component vanaf het ogenblik dat je dit ‘s ochtends wil, maar je zorgt er wel zeker voor dat je ochtendfles helemaal op is tegen je middagmaal.

De component voor namiddag & avond (oranje etiket). Deze draagt de aanduiding AFTERNOON. Je start hiermee tijdens of na je lunch en je drinkt ‘m op voor je gaat slapen. Je mag deze dus doordrinken ook na je avondmaal.

Je verdunt 3 grote koffielepels met 750 ml water in een fles of shaker en je schudt deze goed! Ruik niet aan het poeder. Het is heel sterk geconcentreerd en je zou dan zeker niezen (niet gevaarlijk, gewoon onprettig).

Onze eigen shaker is echt handig.

Bekijk onze shaker

Regelmatig vragen mensen ons hoe ze met de 2 componenten moeten omgaan wanneer ze ‘s nachts werken en overdag gaan slapen. Het is eenvoudig: beschouw het uur waarop je opstaat als het begin van jouw dag en begin dan met de MORNING versie. Ongeveer 4 à 5 uur later, stap je over op de AFTERNOON versie.

Op die manier gebruik je SkinnyLove, ook als je ‘s nachts werkt, op de meest correcte manier.

Is SkinnyLove een maaltijd vervanger?

Nee, SkinnyLove is geen maaltijdvervanger. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

U blijft dus uw maaltijden nemen en u neemt uw SkinnyLove mee in een drinkbus of een shaker om hiervan te drinken gedurende de hele dag.

Koop nu!
Moet ik mijn levensstijl wijzigen?

Opgelet! Skinnylove gaat de drang naar ongezond eten enorm verminderen.

Ofwel kan men hemel en aarde bewegen en draconische maatregelen nemen om te vermageren of anderzijds kan men vetrijk voedsel en zoetigheden blijven eten en hopen op een mirakel om overtollige kilo’s te verliezen.

Met SkinnyLove geloven we in geen van beide! Een gezonde en evenwichtige voeding, gecombineerd met lichamelijke oefeningen zijn en blijven de basis voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Men moet dus wel in de state of mind zijn om te vermageren om dit resultaat ook effectief te behalen.

Koop nu!
Hoe kan ik mijn levensstijl wijzigen?

Snoepgoed, gefrituurde voeding, frisdranken, calorierijke snacks zoals chips, geraffineerde voeding zoals witte rijst en witte pasta dienen tot een absoluut minimum te worden gebracht. Alcohol gebruik dient gematigd te worden want één of twee onschuldige glaasjes wijn zijn stiekeme verdikkers.

Wij raden aan om crackers (zoals Pain des Fleurs crackers) te gebruiken ipv brood en volwaardige rijst en pasta te bereiden ipv witte rijst en pasta.

Probeer per dag iets actiever te zijn dan normaal. Stap of fiets naar je werk, probeer een wandeling te maken met of zonder je partner na je diner, al is het maar blokje om wandelen voor 10 minuten. Neem de trap in plaats van de lift, tot en met 3 verdiepen is dit zeker haalbaar. De extra beweging zorgt voor een extra verbranding, je darmen werken hierdoor beter en je kan je hoofd ook even leegmaken.

Tijdens de SkinnyLove kuur is de vochtinname verhoogd tot ongeveer 2 liter water per dag. Probeer na afloop van de kuur toch een vochtinname van 1,5 liter water per dag zeker te behouden. Dit is beter voor je lichaam en je huid.

Koop nu!
Mag je SkinnyLove nemen bij voedsel intoleranties?

SkinnyLove is lactose- en glutenvrij.

Bij andere voedselintoleranties dient u dit met uw behandelende geneesheer of diëtist te bespreken.

Koop nu!
Bevat SkinnyLove allergenen?

Nee, SkinnyLove bevat geen allergenen die door de Europese regelgeving zijn vastgelegd.

Er zijn 14 allergenen opgenomen in de wetgeving ( Verordening 1169/2011 ). Deze moeten verplicht in een andere schrijfwijze op het etiket van voorverpakte voedingswaren worden vermeld.

Hieronder vindt u de 14 wettelijke allergenen:

Gluten – Schaaldieren – Eieren – Vis – Aardnoten (pinda’s) – Soja – Melk – Noten – Selderij – Mosterd – Sesamzaad – Zwaveldioxide / Sulfiet – Lupine – Weekdieren

SkinnyLove bevat geen enkele van deze allergenen!

 

Koop nu!
Mag je SkinnyLove nemen bij darmproblemen?

SkinnyLove is een natuurlijke mix van fruitvezels, prebiotische voedingsvezels en kruiden. SkinnyLove heeft geen laxatieve werking en is ook geen vocht afdrijvend middel.

Bij darmproblemen dient u dit met uw behandelende geneesheer of diëtist te bespreken.

Koop nu!