Blog

/Blog
Blog 2017-05-18T19:21:38+00:00

Tips, tricks en informatie die je kunnen ondersteunen om gezonder te leven en te vermageren

Zwaarlijvigheid heeft meer dan 1 betekenis

Voor het eerst in de menselijke geschiedenis is het aantal zwaarlijvige mensen wereldwijd nu groter dan de mensen met ondergewicht. Het is echter mogelijk dat er een nog groter probleem is. Lees verder en verneem er meer over. [...]

Waarom is het zo moeilijk te vermageren?

Laten we een kat een kat noemen. De meerderheid van jullie, van ons want ik heb ook problemen ondervonden met mijn gewicht, wordt er soms moedeloos van. Gewicht verliezen lijkt een ongelooflijk moeilijke opdracht. Want laten we heel eerlijk zijn. Eten is lekker. En op de één of andere manier komt de spijt na de daad. Ik was ook zo iemand die de ganse dag door kon knabbelen (ik zit enkele dagen per week in de dieetwinkel / eethuis van mijn moeder, de Lombardia in Antwerpen). En als iemand me toen gevraagd zou hebben of ik gezond eet, zou ik volmondig ja geantwoord hebben. Want, ik at enkel 100% bio, nooit fastfood, naar mijn aanvoelen weinig snoep*, ik deed nooit ergens extra suiker in of op enzovoorts.

En toch. Toch kwam mijn gewicht op een gegeven moment net niet aan de 100 kilo (ik ben 1,75 meter groot). Dat gewicht was onaanvaardbaar en zo heb ik me, samen met mijn echtgenote Alida die bio-ingenieur van vorming is, specifiek toegelegd op de beste manier op gewicht te verliezen.

SkinnyLove is daar het resultaat van. Maar ik geef toe, dat vermageren ook wat ‘verborgen vijanden’ kent. Niets veranderen aan uw leefgewoontes en SkinnyLove drinken kan waarschijnlijk wel helpen. Maar als je echt een topresultaat wil bereiken, dan zal je toch ook hier en daar een slechte gewoonte moeten elimineren en vervangen door een meer gezond iets. Haak hier niet af met het idee dat het weer moeilijk of onmogelijk wordt.

Want dat is juist niet het geval. Lees de testimonials op deze site, neem mijn eigen story door. Bekijk de info die jouw interesseert in deze blog. En haal daaruit wat voor jouw haalbaar is. Niet meer, maar ook niet minder.

Combineer die tips, tricks en info met dagelijks SkinnyLove en ik beloof je dat ook jij kan vermageren zonder honger. En als die info op zich niet voldoende is, dan contacteer je mij rechtstreeks via Facebook.

gewicht-verliezen-20-kilo-lichterAlain Indria

Producent van SkinnyLove

* snoep: tja, wat is snoep. Ik zat de hele dag hapjes te nemen van van alles en nog wat. Met bij elke hap wel een excuus voor mezelf. Als ik een stukje cheescake wilde, dan zei ik tegen mezelf “Die is gezoet met agave, dat heeft niet hetzelfde effect als suiker”. Als ik een koekje nam, dan dacht ik “het is een speltkoekje”. Als ik een extra portie bij mijn lunch wilde, dan was het excuus “quinoa is toch gezond en licht, niet?” Ook al at ik dus geen ‘candy bars’ of snoepjes in de traditionele zin, omdat ik continu goesting had in eten, knabbelde ik zo goed als de hele dag door. Dat is bij mij volledig verdwenen dankzij SkinnyLove