Ga je echt afvallen dankzij SkinnyLove?

/, gezond leven/Ga je echt afvallen dankzij SkinnyLove?

Ga je echt afvallen dankzij SkinnyLove?

“Hallo, ik vraag mij af wat jouw product voor mij kunnen doen, gaat het me echt helpen afvallen?
Vorig jaar in juni volgde ik een proteïne dieet; ik trouwde in oktober en behaalde een gewichtsverlies van -12 à 13kg. Na de winter en door niet zo gezond meer te eten als tijdens en na het dieet kwam ik terug bij te veel brood, frietjes en chips; mijn porties werden terug groter en groter.”

afvallen-te-zwaar

Om redenen van privacy werd het gezicht van deze persoon vervaagd.

Ga ik echt afvallen met SkinnyLove?

Dat is een typische vraag die we regelmatig binnenkrijgen. Lees verder mee.

“Ik ben dan terug opgestart met het dieet; jammer maar helaas haalde ik niet meer het resultaat van de eerste keer. Ik blijf met een 3kg vet “zitten”; voorheen 11kg vet en nu blijf ik steken op 14kg. En dit heeft zich vastgezet aan mijn buik en heupen.

Ik moet wel zeggen dat ik vorig jaar naar de fitness en de spinning ging maar door gewrichtsproblemen kan ik niet meer, doe ik het toch dan doet het teveel pijn daarna.
Raar maar die 3 kg vet meer dan vorige zomer; ik lijk wel veeeeel zwaarder dan 3kg meer.

Afvallen met Infraligne?

Ik heb ondertussen wel een alternatief gevonden om te bewegen; Infraligne. Gezien ik eigenlijk niet ‘moet’ afvallen is het om te verstevigen en de beweging, maar veel merk ik niet aan mijn figuur; ik blijf een rijbroek hebben.

Het vooropgestelde resultaat na 20 beurten haalde ik niet; ik zal pas iets merken aan mijn figuur na een jaar of zo… helaas!

Nu na de tweede keer het dieet te volgen is in mijn hoofd wel wat veranderd naar gezonde voeding; ik eet ’s morgens 2 sneden Provital met suikervrij beleg en een tas lactosevrije melk. Voormiddag beetje Alpro yoghurt met vers fruit, middag een slaatje met vis of vlees, namiddag een stuk fruit en s avonds koolhydraatarm; ik drink per dag meer dan 2l Hepar water. Ik heb wel last van PDS (prikkelbare darmen) dus als ik honger heb en ik eet een te grote portie blaas ik op, net hetzelfde met cola zero.
Probleem daarbij is dat ik op die momenten ‘vergeet’ minder te eten of erop te letten omdat honger stillen voor gaat op mss voel ik me straks dan niet zo goed.
Wat kan ik dus met jouw product bereiken? Ga ik er echt mee afvallen?”

Inzake afvallen is ieder lichaam anders

Iemand die je garanties geeft op het vlak van hoe veel je gaat afvallen en hoe snel je gaat afvallen….. die liegt. Elk metabolisme is anders en ieder lichaam is bijgevolg anders. Wat ik je wel kan garanderen zijn de volgende 2 zaken.
Dat SkinnyLove 100% gezond is
Je moet gewoon eens kijken naar de ingrediëntenlijst. In SkinnyLove zitten er een heleboel heilzame, natuurlijke ingrediënten. Zoals bijvoorbeeld gember, pompelmoes, citroen, groene Matcha thee, kurkuma e.d.
SkinnyLove ondersteunt je daarom niet enkel bij het afvallen, het is ook gewoonweg een super gezond product. Ikzelf drink het ondertussen al ongeveer anderhalf jaar ALLE dagen. Niet alleen ben ik meer dan 23 kilo afgevallen, maar heb ik me ook nog nooit zo goed, zo energiek gevoeld. Mijn bloedwaarden zijn beter dan ooit en al zeker veel beter dan toen ik net geen 100 kilo woog.
afvallen-ingredienten
Dat SkinnyLove je, samen met mijn tips & tricks, zeker helpt afvallen
SkinnyLove gaat iets in gang zetten bij je. Tamelijk snel zelfs. Maar om het effect ervan ten volle te benutten, geef ik je ook tips & tricks. Noem het een vorm van persoonlijke coaching, zo je wil. Als ik niet op zakenreis in het buitenland moet zijn, of ‘s avonds geen zakelijke verplichtingen heb, dan doe ik 3 keer per week online een gratis livestream.
Daarin beantwoord ik alle vragen die mensen me stellen. Doorgaans is dat op maandag, woensdag en zondagavond van 21.30 u tot 22.30 uur. Simultaan op Facebook, Instagram en YouTube.
Soms gebeurt dit met een gast erbij, een SkinnyLove gebruikster of gebruiker die haar (of zijn) ervaring met de kijkers deelt. Zeker de moeite van het bekijken. Je kan er echt alle denkbare vragen over afvallen kwijt en ik beantwoord ze allemaal, 1 voor 1.
afvallen-livestream-met-gast
2017-07-06T17:16:25+00:00 By |