Bereken zelf je BMI (Body Mass Index) en bepaal meteen

correct hoeveel SkinnyLove je best bestelt

BMI berekenen

Kies hieronder eerst ‘Metric’ en niet ‘Imperial’. Vul dan je lengte in centimeter en je lichaamsgewicht in kilo in. Klik daarna op de knop ‘Calculate’.

De SkinnyLove site zal automatisch en meteen je BMI berekenen.

BMI staat voor Body Mass Index.

Het berekenen van je BMI leert je of je gewicht te hoog is (je moet afvallen), goed is, of te laag is (je moet aankomen). Om je BMI te interpreteren, zijn er categorieën opgesteld. (Let erop dat de onderstaande gegevens enkel geldig zijn voor volwassenen. Het BMI van kinderen moet anders geïnterpreteerd worden.)

Die categorieën en ons advies vind je onder de berekening.

BMI Calculator
Imperial    Metric
ft in
lbs
Powered by Easy BMI Calculator
SkinnyLove-vermageren-BMI

Je BMI is

Lichaamsgewicht

Onze aanbeveling

Onder de 18.5

Ondergewicht

Geen SkinnyLove nodig

Tussen de 18.5 en 24.9

Normaal gewicht

Tussen de 25 en de 29,9

Overgewicht

Boven de 30*

Zwaarlijvigheid

Onze best seller

Uw  3  weken  starterskuur

89,-

Uw 9 weken Super Shakes

Uw 9 Weken Super Shakes

267,-

Wat betekent een BMI eigenlijk?

De Body Mass Index (BMI), noemt men ook de Quetelet Index. Het is een index voor het gewicht in verhouding tot lichaamslengte. Je BMI berekenen we door je lichaamsgewicht in kilo te delen door het kwadraat van je lichaamslengte (lengte keer lengte, uitgedrukt in meters).

Deze BMI geeft een schatting aan van het gezondheidsrisico dat je lichaamsgewicht inhoudt. De BMI heeft niets te maken met het uiterlijk met wat je al dan niet mooier vindt. Het vertoont wel relatie met je hoeveelheid lichaamsvet, maar geeft niet je percentage lichaamsvet aan.

De indeling geldt voor volwassenen van 18 tot ongeveer 70 jaar. Boven de 70 is het verband tussen BMI en gezondheid onvoldoende duidelijk.

* Indien je BMI boven de 30 is, is het ten zeerste aanbevolen om minstens 10% af te vallen.
Bij een BMI boven 40 of boven 35 met andere risicofactoren, zal eventueel een operatie (bijvoorbeeld een maagband of een maagverkleining) aangeraden worden.
Raadpleeg in ieder geval je huisarts wanneer je BMI boven de 30 is, aangezien dit ernstige risico’s inhoudt voor je gezondheid.
gemakkelijk-vermageren
“Mijn BMI was opgeklommen tot een belachelijke hoogte in de zomer van 2015. Boven de 32! Belachelijk omdat ik gezond at – altijd bio. Maar ik had de hele tijd goesting in meer eten en knabbelen. Ondanks alle dagen gaan zwemmen op vakantie, kwam ik thuis en woog ik 99 kilo! Het idee van de 100 kilo was een eye-opener. Toen heb ik SkinnyLove voor mezelf bedacht en gemaakt. Nu – met 14,5 kilo minder gewicht dankzij 2 kuren – is mijn BMI net onder de 27. Ik ben dankzij SkinnyLove op de goede weg. Net als ik kan ook jij nu gemakkelijk een gelijkaardig resultaat bereiken.”
Alain Indria, SkinnyLove